Etter å ha lett etter påskeegg i Risør sentrum en hel uke, ga jakten endelig uttelling for Marte-Mina (12). Men på en ganske uventet måte …

– Er det sant? Har vi virkelig vunnet? spør Trine Ringen Korneliussen (49). Hun og datteren stikker av med hovedpremien i Den Store Påskeeggjakten, som er en overnatting i Trehyttene i Gjerstad. Som nyslått huseier på Tangen ble påskeferien tilbragt med oppussing, men det ble tid til en daglig runde innom butikker og restauranter i byen sammen med datteren Marte-Mina for å lete etter Risør bys påskeegg. – Det ble en ganske dyr affære, for vi handlet jo litt i alle butikkene vi var innom, ler Trine. Men aktiv jakt til tross, det var umulig å finne egg noen steder. Til slutt var de i ferd med å gi opp, inntil noe ganske utrolig skjedde: En fremmed dame så hvor skuffet Marte-Mina var og ga henne egget som hun selv akkurat hadde funnet!
Flest likerklikk
– Vi må bare si tusen takk for en fantastisk premie, og håper hun leser dette, sier den overraskede familen. Trine la ut bilde av datteren og påskeegget på instagram med #visitrisor og #risorby. Av alle som delte bilde av seg og skatten de hadde funnet, var det Trine som hadde flest likerklikk. Derfor ble det akkurat hun og Marte-Mina som ble trukket ut som vinnere i konkurransen. – Vi er kjempespente på hvordan det blir å sove i et tre! Det har vi aldri gjort før. Nå gleder vi oss til å ta med familien og noen venner, og dra på hyttetur, sier de to.