Risør By ønsker velkommen til stand 112 på reiselivsmessen 2017.
Pressen inviteres til eget pressetreff.
Hør Risør-patrioten Victor D. Norman snakke om byen sin, hør unge talenter, Bravo, fra Kvartettseriens talentutviklingsprogram spille, få en forsmak på sommerens festivaler og få en smak av “søtt og salt” fra byen.

Det er mange og gode krefter som bidrar til at vi får en fantastisk stand på Reiselivmessen 2017.
Bjørn Svensson, May Brit Blesvik og Turid Karlsen har alle levert eventyrlige bilder for visning, Liv Øvland har redigert og tilpasset bilde-framvisning og Sondre Dalen på Expert stiller lekre skjermer til disposisjon. Sebastian Aanonsen tar med mikrofon, høytaler og stativ, Dag Eikeland står for transport og er rigg-sjef mens Mona Rhein er ansvarlig for dekor og det helhetlige uttrykket. Anne Thoresen Røed dekker oss på facebook og Instagram. Gutta fra Risør Events planlegger konkurranser og byr på premie, slik også Det Lille Hotel gjør. Flere andre bidrar også. Vi er åpne for flere premier om det er andre som har lyst til å gjøre seg bemerket. Og, ønsker du billett til deg selv eller dine forbindelser kan du ta kontakt med post@risorby.no.
Risør By har også flere interessante arrangementer å by på. Vi kan nevne Brune dager i februar,  Kulturnatt siste helg i april og Fyrjam siste helg i juli. Følg oss på visitrisor.no  eller bli aksjonær i den fortryllende byen vår du også.