Overnatting og reiseliv

Aktive Fredsreiser ble startet av Helga Arntzen i 1998 og har sitt hovedkontor i Risør. Herfra formidles holdningsskapende tematurer og dokumentasjonsreiser.
Våre dokumentasjonsreiser for skoleungdom gir innsikt i hva som skjedde under andre verdenskrig, men trekker også linjene til Europa og verden i dag ved å legge vekt på informasjon om menneskerettigheter, fred og forsoning.

www.aktive-fredsreiser.no

Det Lille Hotel er et prisbelønnet restaurert hotell i gammelt bymiljø med maritim og romantisk atmosfære.  Hotellet har 16 unike suiter i hjertet av vakre Risør, hver med 2 til 5 senger, stue, kjøkken, soverom, bad og uteplass. Hotellet er stolt medlem av De Historiske Hotel.

Det Lille Hotel – Nettsted

Det Lille Hotel – Facebook

Hjembu Gård produserer tradisjonsmat med de beste råvarene.

Hjembu Gård er en opplevelses gård med egen matproduksjon. Her ønsker man å skape en ideell gårdsbruk som forvalter kulturarven og kulturlandsskapet tilpasset vår tid. Gården driver gårdsbutikk med salg av kortreist og egen produsert mat som viltspesialiteter, pølser, spekemat, lammekjøt, frukt og grønnsaker. Gården tillbyr selskapslokaler i bryggerhuset med servering av husets gourmetmåltid, tilberedt av Hjembus egen kokk. Gården leverer catering, ta imot skoleklasser og barnehager, har kurs og familiearrangementer.

Nettside: hjembu.no

Telefon:  970 10 100

I over 10 år har vi jobbet med at gjester her ved Sørlandet skal ha det så trivelig som mulig slik at oppholdet gir gode minner. Vi mener at det begynner allerede med et rent feriehus, ved til peisen, rent sengetøy lagt på samt myke håndklær og prikken over i-en er en kasse med matvarer på kjøkkenet.

Dessuten er vi åpen for alle slags ønsker og spørsmål en gjest eller eier av en feriebolig kan ha og gjør det som er mulig for å oppfylle dem.

For å gi gjesten enda et høydepunkt begynte vi med båtutleie underveis. Gjester får alltid rene og vedlikeholdte båter av oss samt flytevester, et sjøkart og selvfølgelig en liten opplæring. Slik vil vi bidra med flere gode opplevelser her i Risør skjærgården.

Vi mener også at det er viktig for eiere av en feriebolig som ofte bor langt unna at de kan føle seg trygge i hendene våre. Derfor tilbyr vi å passe på fritidsboligen deres. Det innebærer tilbakemeldinger om feil, hærverk eller tyveri, øsing av båten, snømåking eller gressklipping rundt feriehuset samt inn- og utsjekk av gjester.

Vi gleder oss til en hyggelig ferie- eller hytteprat. Du finner oss ved fylkesveien 351 mellom Søndeled og Øysang i Risør kommune, skiltet med ‘Hytteservice’.

Hytteservice-rumker.no

Her kan man nyte deilige feriedager i naturskjønne omgivelser. Det er kort vei til sjø, strand og vann samt gode turmuligheter. Vi leier ut ferieleiligheter, suiter og hotellrom, alle enhetene er nyoppsusset og holder god standard.

Vi har reststaurant, bar, interiørbutikk, klesavdeling med 2. hand, basseng og tilgang til tennisbane. Det er mulighet for båtutleie og hesteridning.

Vi har arrangement som: Damenes aften, høstfest, konserter, markedsdager, julemarked, familiekvelder med quiz og “jegerbingo”, påskeaktiviteter.

Det er muligheter for å leie Jegertunet til bryllup, konfirmasjon og andre feiringer.

Nettside: http://www.jegertunet.com/

Jegertunet 91
4990 Søndeled
Norge

Telefon: +47 922 42 675
Epost: hallo@jegertunet.com

Landlig Lykke er en sjarmerende plass med gårdsbutikk og overnatting.
Vertskapet, Katrine Pedersen og Haakon Rakvaag ønsker velkommen til gårdsidyll på Hope i Risør.

LandligLykke

Et opplevelsessted som ligger i enden av en vei du kanskje ikke har visst om, i Risør kommune i Aust-Agder. Her finner du eksperimentell arkitektur side om side med gamle tømmerhus med gress på taket. Et steinamfi ligger i gressbakken og venter på at mennesker skal fylle det.

Her kan man se kunst i naturen, ord og installasjoner til ettertanke. Norges minste brudesuite finner du også her, en “prinsessedo” du aldri har sett maken til, et skogskapell vigslet av selveste biskopen, og ikke minst – kapellets hage! Velkommen.

Kontakt:
Adresse: Lindland Øvre, 4909 Songe

Mobil: 92 42 58 76 eller 97 61 42 65

I Risør Akvarium får du oppleve fisk og havdyr på nært hold. Vi har flere åpne kar i lav høyde som gjør at barna lett kan putte hånden i vannet for kanskje å stryke torsken over ryggen. De “skumle artene” har vi i lukkede akvarier, men også disse med god tilgjengelighet for de minste i familien. – Kom da vel!

Risør Akvarium

Risør Events har som formål å skape gode opplevelser for folk i alle aldre. Vi tilbyr friluftsaktiviteter, konserter og store festarrangementer, og henvender oss til både enkeltpersoner og grupper.

Vi holder til i Risør, og tar med oss de beste verdiene denne lille, vakre sørlandsbyen står for: Kvalitet, profesjonalitet, åpenhet, vennlighet og varme. Først og fremst ønsker vi å bruke Risør-området som arena. Vi er veldig stolte av byen vår, og mener at kombinasjonen av et nydelig småbymiljø, en avslappet atmosfære, en herlig kystnatur og et solrikt klima er ganske unik i Norge. For å sitere byens legendariske vekter, John Thomas Axelsen: “Hadde jeg ikke vært fra Risør, hadde jeg vært flau!”

Det betyr imidlertid ikke at vi vil begrense våre aktiviteter til Risør og nærmeste omegn. Vår visjon er at vi etterhvert skal være operative i hele Norge – men alltid med “Risør-kvalitet” som vårt spesielle varemerke.

Kontakt: e-post, torkristork@gmail.com
Kristofer Torkildsen 909 49 317.

risorhytte.no tilbyr moderne feriehus i Risør med plass til to familier. 3-4 soverom, 8 senger, alt utstyr, bredbånd, store terrasser, strender og mye sol. Vi kan også tilby både utvask, sengetøy/håndklær og rabatter på flere aktiviteter.
Motorbåt og bryggeplass følger med.

risorhytte.no

Risør Hotel har 32 innbydende og røykfrie rom, som står klare til å ta imot sine gjester. Alle rommene er forskjellige. Rommene er sjarmerende og hjemmekoselige, holdt i klassisk og lys stil som passer for et hotell beliggende ved sjøkanten. Her kan du fra de fleste rom nyte sjøen og måkeskrik, og storslagen sørlandsnatur møter deg når du kikker ut av vinduet på morgenkvisten.

Risør Hotel – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Velkommen til Risør Pensjonat. Et enkelt og trivelig pensjonat som tilbyr rimelig overnatting i sørlandsbyen Risør.

Her kan du sove godt og nyte frokosten før du drar videre ut i den svale Sørlandslufta for å oppleve trehusbyen Risør der den ligger og dupper ut mot Skagerrak.

Risør Pensjonat – Nettsted

Risør Pensjonat – Facebook

Det gode liv på sørlandet.
Mange personer har forskjellig meninger om definisjonen ”Det gode liv”. Vi på Risør Resort vil gi våre gjester en investering i velvære og ny energi.

Risør Resort – Nettsted

Risør Resort – Facebook

Familiecamping med oppvarmede utendørs basseng, hytter, båtutleie, kafe, butikk og masse aktiviteter for hele familien, hele dagen.

Sørlandet feriesenter – Nettsted

Sørlandet feriesenter – Facebook

Utvikling av hyttetomter i Risør Kommune.
Velkommen til flotte Kallarberget.

Kontakt: 982 21 845

Kallarberget.no