Risør By AS får ny Daglig Leder

 

Styret i Risør By AS er glade for å kunne offentliggjøre at prosessen med rekruttering av ny Daglig Leder er avsluttet og at styret har signert kontrakt med Unni Olimb Norman (52) fra Høvik i Bærum.

Unni Olimb Norman kommer til Risør By AS fra konsernet ISS, hvor hun innehar stillingen som Site Manager på Telenor Fornebu. Hun har lang og variert erfaring, både fra selvstendig drift og som ansatt, med betydelig ansvar innen salg og service.

Av formell bakgrunn har hun kompetanse innen bedriftsøkonomi og forbrukeratferd, samt utvikling av handelssteder og senterledelse.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene for Risør By AS og samtidig få anledning til å bli bofast i huset vårt i Enghavgata.»

Unni tar med seg ektemannen og flytter til Risør i forbindelse med at hun tiltrer stillingen 1.september.

Styreleder Sigbjørn Tønnesland er fornøyd med at prosessen gikk raskt og med mange godt kvalifiserte søkere.

Han er også tilfreds med at avtroppende leder i Risør By AS har gjort en god jobb med utvikling av selskapets visuelle profil og digitale plattform.

«Når vi nå får Unni Olimb Norman ved roret, er ambisjonene høye og

målet klart; Risør By AS skal jobbe med utvikling og tiltak som fremmer Risør for fastboende og tilreisende. Man skal bygge videre på byens enestående kvaliteter og foredle opplevelseskonseptet for store og små.

Selskapet skal aktivt bidra til gode vilkår og trygge framtidsutsikter for byens næringsaktører.»