Mat og drikke

Koselig restaurant og kaffebar midt i Risør.

Facebook: Brasseriet Krag /Cafe – Risør

Telefon: 37 15 04 50

Brygga Restaurant og Bar er en hyggelig restaurant og cafe med flott beliggenhet i Risørs indre havn. Her serveres småretter, pizza og hovedretter.  Uteservering mot gata og indre havn.

Brygga Restaurant – Facebook

China Palace er en familievennlig kinarestaurant med hyggelig vertsskap og gode priser. Her serveres kinesiske og norske retter.
I sommerhalvåret er det også noen sitteplasser ute. Restauranten ligger midt i byen.

 

China Palace – Nettsted

Hjemmekoselig spisested og kafe med asiatisk preg. Takeaway.

Utsalg av diverse asiatiske matvarer og krydder.

Strandgata 11

Telefon: 452 76 205

Facebook: https://www.facebook.com/chinchinstua

 

For grupper skreddersyr vi måltider og service i tråd med gjestenes spesielle ønsker. Det Lille Hotel tilbyr en variert og spennende meny i samarbeid med byens beste spisesteder, ikke minst Risør Fiskemottaks utmerkede kjøkken -og råvarer.

Fiskemottakets spesialitet er naturlig nok kompromissløst fersk sjømat. Kjøkkensjef Haakon Skåli har et stort repertoar med utmerkede retter også fra landjorden. Kortreist kjøtt, vilt og grønnsaker hentes i stor grad fra Hjembu Gård, noen få kilometer inn i fjorden.
I “Seilet” kan det dekkes opp for opptil 28 gjester og i Sagafjordsuiten for opptil 16. Frokost, lunsj eller vi tryller frem et festbord med flere retters meny. Det Lille Hotels gedigne skalldyrbord er også en sikker suksess.

Det Lille Hotel

Det lille hotel – Facebook

Gymnaset Kafe i Kunstparken serverer lunsj, middag og kaffe.
Det er mulig å reservere bord.

Egnet for grupper. Barnevennlig med hyggelig atmosfære.
Vi tilbyr catering.
Uteservering.

Facebook – Gymnaset Kafe

Hjembu har egne kokker som tar vare på dine ønsker innen catering. Om du velger oss som din leverandør av mat, kan du være sikker på at kun de beste råvarene blir brukt. Helst fra egen gård, kortreist og lokalt produsert.

Nettsted: http://www.hjembu.no/catering/

Koselig bar. Gode burgere!
Rådhusgata 2
Risør

Restaurant Kast Loss åpnet i 1986 og er i dag en av Sørlandets mest kjente restauranter. Kast Loss er kjent for sin sjømat og mange tar turen hit kun for å spise stedets fisk og skalldyrsuppe. Restauranten har også en stor samling av cognac med edle dråper fra så tidlig som midten av 1800-tallet.

Kast Loss – Nettsted

Kast Loss – Facebook

Peterhead Bar er etter manges mening en av landets flotteste klassiske barer. Baren åpnet i 1996 og har et typisk britisk interiør med en mengde detaljer.
Baren er kjent for sitt store utvalg av øl. Mange av dem er tappet fra et egen designet tappeanlegg som er unikt for Peterhead. Baren er også kjent for sitt store utvalg av Skotsk single malts.

Peterhead Bar – Facebook

Peterhead Bar – Nettsted

Dette er uterestauranten som får tilreisende til å sperre opp øynene og lure på om de virkelig er i Norge.

Det er nemlig noe med Pir 1 som får deg til å føle at du er på langt sydligere breddegrader. Kanskje er det utsikten, oliventrærne eller den iskalde San Miguelen. Uansett så tør vi påstå at Pir 1 er en av Norges vakreste uterestauranter og den begynner å bli kjent langt ut over Risørs grenser.

Pir 1 – Nettsted

Pir 1 – Facebook

Middelhavsinspirert resturant og bar med egen skinkemeny og grillmeny.

Promenaden bar og grill

Velkommen til Risør Fiskemottak!

Vi har alltid det ferskeste av fisk og skalldyr!
Utvalget varierer med vær og sesong.
Kvaliteten på råvarer og det vi tilbyr er til enhver tid på topp,
vi kompromisser ikke når det gjelder kvalitet!

Risør Fiskemottak – Facebook

Nettsted: http://fiskemottaket.no/

Hotellets restaurant er lys og innbydende, innredet i en sjarmerende maritim stil. Her ønsker vertskapet å tilby gjestene en nordisk matkultur basert på lokale råvarer med velsmakende og nylaget mat. Med matfatet lett tilgjengelig på utsiden av brygga, er det naturlig at menyen gjerne består av fisk og skalldyr av forskjellige slag. I restauranten serveres frokost, lunsj, småretter og middag av våre dyktige kelnere, som også bidrar med tips om drikke tilpasset maten.

Risør Hotel Restaurant – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Stangholmen Fyr ligger på en holme rett utenfor sentrum av Risør. En øy ute i havgapet med restaurant, kro og utendørs scene.  Et flott sted for late dager og store konsert opplevelser.

Stangholmen fyr – Facebook

Stavelin, et sted for hygge og kos. Vi har kaker og brød, fristelser står i kø.

Stavelin Bakeri – Facebook

Sørlandsporten har siden 1970-tallet vært i manges hjerter.
I 2016 kom det nye eiere og nye ideer, Tine Moen, og hun ønsker gamle og nye kunder velkommen inn til den nye Sørlandsporten!

Adresse: Søndeledveien 30, Akland
Telefon: 37 15 51 16

https://www.facebook.com/NyeSorlandsporten/

E-post: sorlandsporten@gmail.com