Lær deg å lage tradisjonsrik mat med vår egen kokkestjerne Cecilie Schandy Kvernvik! Hun driver firmaet Smakverdigheter som både arrangerer kokkekurs i samarbeid med Det Lille Hotel, og lager deilige menyer til restauranten Seilet.

Matlaging er den perfekte måten å kombinere hygge, teambuilding og en god matopplevelse på.
I forordet til Cecilie Schandy Kvernviks kapittel i kokeboka “Hjemmekokklaugets første kokebok” skriver Hellstrøm: “Cecilie er en god pedagog og hun brenner for å hjelpe andre til å finne glede og mestring på kjøkkenet. Gjennom enkle pedagogiske fremgangsmåter, tips og triks ønsker hun å gi andre rom for å lykkes på kjøkkenet! Hun ønsker å formidle ideologien, gleden og nysgjerrigheten til Pippi Langstrømpe med utsagnet: ‘Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert!”

Kurskvelden munner ut i en førsteklasses middag laget av deltagerne selv. Cecilie tilpasser kurset til alle nivåer og differensierer etter behov så det er skreddersydd for din gruppe. Målet med kursene er at det skal stimulere matgleden og lære deltagerne å lage feststemte retter som både ser innbydende ut og smaker godt. Underveis vil Cecilie formidle enkle tips og triks, dele sine kunnskaper om smaker og lokale råvarer, og vise hvordan man presenterer maten på en fristende måte. Kursdeltakerne vil motta et eget hefte med oppskrifter og råd man kan bruke hjemme etter endt kurs.

Bestill kurs her!