Hvor mye penger bruker jeg på shopping i løpet av et år? Klær, mat, møbler og interiør? Jeg aner ikke. Men jeg vet at om jeg bruker pengene hos min lokale kjøpmann, så er pengene ekstra verdifulle.  

Å basere seg på en jobb hvor 80% av inntjeningen foregår i løpet av to knappe sommermåneder, er ikke for alle. Derfor er jeg full av beundring for de som våger å drive butikker og restauranter i Risør. De som ikke bare er modige nok til å skape sin egen arbeidsplass, men som også vil lage et tilbud til kommunens og byens innbyggere. Handler du lokalt, bidrar pengene dine til noe mer enn å øke summen på bunnlinjen til et fjernt kjøpesenter. Du bidrar til å holde området der du bor, og der barna dine vokser opp, levende! Pengene dine blir ikke bare et uttak fra konto. De blir et innskudd i et rikt og levedyktig lokalsamfunn. Så derfor: Prøv Risør først!

Cathrine Gram
Daglig leder
Risør By AS