Håndverker og tjenester

Advokat Jon Kristen Bosvik
Kontaktinformasjon
Tlf – 901 77 123
Besøksadresse – Rådhusgata 1, 4950 Risør

Lokalavisa for Risør og Gjerstad.

Aust Agder Blad – Nettsted

BOKSTAVELIG TALT AS
Sjablongtrykk i maritim og landlig stil håndtrykket i Risør

Konseptet går ut på å trykke båtnavn, hyttenavn og særtrykk som for eksempel:
Carpe Diem, Be Happy og Kjekt å ha på Pyntehåndkle/ duk, forkle eller løper i Blå Maritim
kolleksjon eller Grønn Landlig kolleksjon. Det lages også en egen, tilsvarende julekolleksjon i rødt til jul.

Hos Bokstavelig Talt AS i Risør kan du få trykket den ultimate gave eller en unik tekstil til båten eller hytta med båten`s eller hytta`s navn. Fine gaver, julegaver og kanskje også firmagaver

Velkommen innom!
Hilsen Gro Hjorth Berthelsen
Bokstavelig Talt AS
Org. Nr. 919 399 503

Postadresse: Viddefjellveien 16 A, Besøksadresse: Carstensensgate 2.

4950 RISØR
SMS: 99 61 13 97

Bokstavelig Talt AS – Facebook

Besøk vår webside: bokstaveligtalt.net

(gammeltnytt.net madeinrisor.no)

Du kan betale kontant, med bankkort med Vipps.

Eksakt Regnskap AS ble opprinnelig startet i 1977 av Reidar Christensen. Drives i dag av datter, Nina Christensen. Selskapet har 7 ansatte og holder til i Hasdalgata 20. Selskapet tilbyr tjenester innenfor regnskapsførsel, fakturering, lønn, årsregnskap og rådgivning.

Eksakt Regnskap – Nettsted

Sørlandsfirmaet Elektro Skagerrak bygger på solide fundamenter i sin virksomhet. Mer enn 60 år i elektrofaget gir Elektro Skagerrak svært god bransjeerfaring. Vi har god arbeidskapasitet og kan stå til tjeneste på kort varsel. Våre montører har lengre erfaring enn gjennomsnittet i bransjen, og det sikrer deg kyndig og effektiv innsats.

Elektro Skagerrak – Nettsted

Vi er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand.

Vi driver hovedsaklig med båtsalg,båtopplag,verksted.Har ca 150 båter i opplag.Ca 110 plasser innendørs.
Vi har og Bilxtra bilverksted og er med i dekkpartner kjeden.

Har og en avdeling på brygga i Risør sentrum som har stort utvalg av båt og fiskeutstyr.Denne heter Ths Juells eftf.
Vi selger båter fra Hobby og AMT.Er også forhandler av Tohatsu og Honda utenbordsmotorer.Ble kåret til årets Tohatsu forhandler i 2012.

«Flisvika Brygge er bølgeskvulp, storslagen utsikt over Skagerrak og kun en kort spasertur unna Risør sentrum»

Prosjektet har ingen boplikt, om du ønsker å bruke leiligheten som bolig eller fritidsbolig – det er opp til deg!

www.flisvikabrygge.no

Garthe GrøntAnlegg AS er et anleggsgartnermesterfirma med lokalisering i Risør.Vi tilbyr tjenester fra prosjektering til ferdig utførelse av grøntanlegget. Vi påtar oss små og større oppdrag.

Garthe Grøntanlegg – Nettsted

Ditt lokale bilverksted i Risør.

Service / reparasjon på alle bilmerker.

EU-kontroll, AC service, bilglass, dekk og dekkhotell.

Leibil.

Hestemyrvn 18, 4950 Risør.

Telefon: 37152255

Nettsted: https://sjekkpunkt.no/bilverksted/hrbildeler

I over 10 år har vi jobbet med at gjester her ved Sørlandet skal ha det så trivelig som mulig slik at oppholdet gir gode minner. Vi mener at det begynner allerede med et rent feriehus, ved til peisen, rent sengetøy lagt på samt myke håndklær og prikken over i-en er en kasse med matvarer på kjøkkenet.

Dessuten er vi åpen for alle slags ønsker og spørsmål en gjest eller eier av en feriebolig kan ha og gjør det som er mulig for å oppfylle dem.

For å gi gjesten enda et høydepunkt begynte vi med båtutleie underveis. Gjester får alltid rene og vedlikeholdte båter av oss samt flytevester, et sjøkart og selvfølgelig en liten opplæring. Slik vil vi bidra med flere gode opplevelser her i Risør skjærgården.

Vi mener også at det er viktig for eiere av en feriebolig som ofte bor langt unna at de kan føle seg trygge i hendene våre. Derfor tilbyr vi å passe på fritidsboligen deres. Det innebærer tilbakemeldinger om feil, hærverk eller tyveri, øsing av båten, snømåking eller gressklipping rundt feriehuset samt inn- og utsjekk av gjester.

Vi gleder oss til en hyggelig ferie- eller hytteprat. Du finner oss ved fylkesveien 351 mellom Søndeled og Øysang i Risør kommune, skiltet med ‘Hytteservice’.

Nettsted: http://hytteservice-rumker.no/

Facebook: https://www.facebook.com/HytteserviceRumker/

Gjerstad Sparebank ble etablert i 1884 og er en selvstendig sparebank med hovedkontor på Brokelandsheia i Gjerstad kommune og med salgskontor i Risør. Banken har som mål å være totalleverandør av finansielle tjenester til personkunder og mindre og mellomstore bedrifter. Bankens primære marked er Gjerstad og Risør, samt utflyttede personer fra dette området.

Østre Agder Sparebank – Nettsted

Utleie av eiendom.
Kontaktperson: Helge Sveen, 922 39 471

Leideren 46,
4956 Risør

37155322

Vi leier ut og selger eiendommer på Sørlandet, i hovedsak rundt Risør. Se hva vi har tilgjengelig for Privat og Næring. Ta kontakt om dere har spørsmål.

Hødnebø Bygg – Nettsted

InterGas as er et aksjeselskap som ble stiftet i nov. 2002, og hadde 3 ansatte. Siden oppstarten har oppdragsmengde økt jevnt og trutt, og i dag er vi 8 ansatte. Vi holder til Risør, der vi har kontor og verkstedlokale.

Intergas – Nettsted

iRisør.no er en uavhengig informasjons- og nyhetsavis på nett som har fokus på det som skjer i Risør kommune.

iRisør.no

Opplevelser av hverdagnytelse og kaffepauser til alle bedrifter på Sørlandet med garantert smaksgaranti.

Telefon: 478 78 387

www.kaffepunkt.no

grethe@kajas.no

Lindland Glass AS

Trenger du en leverandør av glasservice i Songe? Lindland Glass AS utfører store og små oppdrag, inkludert reparasjoner.

Tlf. 37164229.
www.lindlandglass.no

Løken & Datter AS er en transport bedrift som kjører distribusjon I Oslo og Akershus.

Løken & Datter – Nettsted

Konsernet Moe Dalen Gruppen AS består av flere selskaper som hovedsakelig leverer tjenester innen eiendomsutvikling/- salg av leiligheter og boligtomter, forvaltning av egen eiendom. Vi leverer også tjenester innen utvikling/- produksjon og salg av graveskuffer og tilbehør til gravemaskiner og andre anleggsmaskiner.

Moe Dalen AS – Nettsted

Kontakt: monarhein@gmail.com , +47 92288096

Utleie av eiendom.
Kontaktperson: Oddvar Halvorsen, tlf 488 95 080

Jeg hjelper deg med det du måtte ha behov for innen grafisk design: bøker, brosjyrer, kataloger, magasiner, plakater, logoer, profileringer, årsrapporter og diverse typer messemateriell.

Nina Akersveen – Facebook

Luciano Novembrini er malermeister med 30 år erfaring i bransjen. Han etablerte enkeltmannsforetak i januar 2010 og ble AS i 2012. 

Novembrini Malermeister AS utfører innvendig og utvendig malerarbeid, fasade-rehabilitering, vedlikehold av eiendommer, tapetsering og utvendig rengjøring av bygninger med utførelse og materialer av meget høy kvalitet. 

Bedriften har god erfaring med arbeid for både private, bedrifter, borettslag/sameier og som underentreprenør på større byggprosjekter.
Rådgivning i forbindelse med fargevalg, materialvalg og gjennomføring av dette bistår de også gjerne med.

Kontakt malermester Luciano Novembrine for et uforpliktende tilbud. Tlf 966 91 795 eller e-post malerluciano@yahoo.no

Facebook

LinkedIN Profil

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Paulsen og Sønn (Bademiljø) – Nettsted

RHE – Din lokale elektriker!

RHE har tatt utfordringen med å kunne tilby stor bredde innen de fleste tjenester elektrofaget kan gi. Fordi vi ønsker å tilby deg faglig bredde, og fordi du skal være sikker på å få rett kompetanse, og god kvalitet hos alle våre medarbeidere.

Vi har spisskompetanse innenfor vårt fag, og har daglig serviceoppdrag for privat og næring på porttelefon, nettverksløsninger, tele & data, telefonsentraler, overvåking og adgangskontroll.

BEDRIFTS- OG INDUSTRITJENESTER

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Våre erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov. Vi bruker kun installasjonsmateriell av de beste kvaliteter, fra anerkjente produsenter.

Ta gjerne direkte kontakt med oss:

Vi er elektrikere. Det er faget vårt. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt som har med elektriske installasjoner å gjøre. Av og til er det det helt enkle du trenger hjelp til – en ekstra stikkontakt, utelys på terrassen eller enkle varmestyringssystemer. Andre ganger kan det være mer komplisert i form av varmepumper eller et helt nytt opplegg med smarthusteknologi og avanserte styringssystemer.

Risør Heis & Elektroservice
Hestemyrveien 14
4950 RISØR

Telefon kontor:
+47 371 52 200

E-post:
firma@risorelektro.no

Lars Eriksen:
+47 37 15 22 00

Jonas Varga:
+47 92 45 75 70

Richard Voss:
+47 90 18 12 89

 

Søke jobb hos oss?
Kompetent? Pålitelig? Serviceinnstilt? Vi søker stadig nye medarbeidere. RHE AS er inne i en spennende tid og vi skal utvikle bedriften ytterligere. Vi søker derfor etter nye og dyktige medarbeidere til våre kontorer.

 

Ta kontakt på epost:
firma@risorelektro.no

Drømmer du om ny båt, eller trenger du service eller reparasjon, på motor eller på glassfiber, er Risør Båtsenter AS det rette stedet for deg.

 Vi har til en hver tid utstilt mange båter i våre to haller, her er mulighet til å se din drømmebåt. .

 Din trygghet for riktige valg blir ivaretatt hos oss, da vi bryr oss og er genuint båtinteressert.

Vi forhandler og kan håndtere båt opp til 30 fot, fra kano, jolle, RIB, aluminiumsbåt, skjærgårdsjeep og landstedsbåter, av typen GRP, Linder, Suzumar, Ibiza, Askeladden, HR, Morgan, Bever, Beneteau og Capelli.

Av motormerker forhandler vi Mercury og Suzuki.
Til båten din har vi et bra utvalg av tilhengere på lager.

Våre merker gjenspeiler kvalitet og tryggheten om at reservedeler er innen kort rekkevidde hvis uhellet er ute.

Risør Båtsenter – Nettsted

Salgsstart sommeren 2018

Hvor ofte kommer en slik sjanse? Å kunne bo og feriere på din egen lille paradisøy, midt i den idylliske sørlandsbyen Risør. Med blått hav på alle kanter, frisk sjøluft og kun lyden fra bølgeskvulp og tøffende småbåter? Risørholmen er et helt unikt bolig- og fritidsprosjekt i Norge, og vi gleder oss til å presentere mer om prosjektet i tiden som kommer.

Samtidig som vi jobber med plantegninger, illustrasjoner, prospekt og en mer utfyllende hjemmeside, kan du og familien gjerne drømme litt videre. Bare husk å melde din interesse, slik at du mottar våre nyhetsbrev.

www.risorholmen.no

Risør Kystkultursenter har som målsetting å samle, formidle og bevare kommunens båt og skipsbygger historie med utgangspunkt i båtbyggeriene på Moen. Kystkultursenteret har også et spesielt ansvar for båtbyggerfaget og håndtverkstradisjonen.

Risør Kystkultursenter

Firma Tekst

Facebook link 

Alle typer rørleggertjenester.

Tlf 97604750

For kontakt:

www.turogtaxi.no

E-post: hgustav@online.no

Mobile: 913 51 161

Raadhuset Eiendomsmegling AS er et moderne og lokalt forankret eiendomsmeglerforetak med østregionen i Aust-Agder som sitt primærmarked. Selskapet ble etablert i 2004 og er i dag et frittstående meglerhus, uten kjedetilknytning.

Vi er markedsleder i Risør og Gjerstad.

Raadhuset Eiendomsmegling AS – Nettsted

Raadhuset Eiendomsmegling AS – Facebook

Saldo Regnskap Risør AS er et autorisert regnskapskontor med en kundemasse som representerer forskjellige bransjer/virksomheter i varierende størrelse.

Vi tilbyr tjenester innen regnskap, fakturering, lønn, årsoppgjør, forretningsførsel, nystiftelser, bedriftsrådgivning m.m.

Kontoret sysselsetter i dag 12 regnskapsførere.

Saldo Regnskap – Nettsted

Utleie av næringseiendom.

Med et sterkt kompetansenettverk og en komplett IT-verktøykasse, skal vi bidra til at offentlige og private bedrifter får frigjort tid og ressurser slik at de blir enda bedre.

For vi vet at det vi driver med handler om mennesker. Vi skal dyrke vår lokale tilstedeværelse og hjelpe våre kunder slik at de får en enklere hverdag.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale
Sammen mestrer vi fremtiden

Serit Østereng IT – Nettsted

Sjøsenteret i Risør tar vare på båten din enten du har en 8 fots jolle eller en 70 fots havseiler.
Vi utfører det meste innenfor reparasjoner, vedlikehold og oppgraderinger på båten din.
Vi selger både båter og motorer, vi har en meget dyktig verkstedsavdeling både for outboard og inboard motorer.
Vi legger stor vekt på kvalitet og service. Det er ikke uten grunn at vi er en av de mest benyttede marinaer langs sørlandskysten.

Du finner oss i sentrum av Risør, midt i den livlige havnen i nær kontakt med det miløet vi betjener.

Sjøsenteret – Nettsted

Tømrerfirma som utfører alt i byggtjenester. Hytter, tilbygg, rehabilitering og arbeid med fredede bygninger.
Kontaktperson: Jan Gunnar Sollie, tlf 952 37 797

Velkommen til Sparebanken Sørs avdeling i Risør.

Sparebanken Sør åpningstider – Nettsted

Utleie av eiendom.
Kontakt Tlf  908 48 691

Storegjerde Bygg har også spesialisert seg på rehabilitering og vedlikehold av eldre trehusbebyggelse i tillegg til nybygg.

Ta kontakt med Simen Storegjerde på telefon – 901 80 929

SourceIT
IT-selskap lokalisert i Risør og Kristiansand og med avdelingskontor i Serbia. Vi leverer avanserte dataløsninger, som gjør hverdagen enklere for din bedrift. Vi leverer også operative tjenester og kontorstøttefunksjoner. Vårt mål er å ha høy kvalitet på våre tjenester samt sette kunden i fokus. Alle ansatte har god kunnskap innen IT og prosjektledelse, og gir gjerne råd og vink. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger som passer for deg.

Caspersens vei 51
4956 Risør
Tlf.: +47 988 03 924

Sønningdal Elektro AS er et elektrofirma som holder til på Akland. Alle typer EL. instalasjoner i hus, hytter og industri.

Sønningdal Elektro A/S 37 15 51 10
Kviåsen 2, 4994 Akland
Mobil 908 80 244
E-post: post@sonningdalelektro.no

Mange nyheter på gang med naturkunst, gravyrer, scrimshaw og kniver! Velkommen!

https://susanne-staaf-wildlife-art-engraving.business.site/

Åkvågveien 878
4957 Risør
Norge
Mob: 90268123