Risørs eneste rendyrkede utsalg av gutte- og herreklær har femårsjubileum i år, og David Rees feirer med å doble størrelsen på butikken. De siste ukene har innehaver og håndverkere jobbet dag og natt for å få det nye lokalet klart til lørdag 30. april.

– Nå begynner det endelig å ta form, og vi kan se konturene av butikken, sier David som lover gode tilbud med kaker og brus til alle som stikker innom på åpningsdagen.
– Med dobbelt så mye plass får vi enda større utvalg, og vi forblir tro mot konseptet vårt som er å tilby klær og tilbehør til gutter og menn i alderen åtte til åtti. Vi tar inn flere varer for de som er mellom åtte og fjorten år, og har også fått tilbakemeldinger om at kundene våre ønsker bedre valgmuligheter innen store størrelser. Det har vi lyttet til, forteller David. Good Times satser også på å bli enda bedre innenfor utvalg av dresser og blazere.
Nå er det bare en drøy uke av innspurten igjen, før dørene åpnes. Hvor går veien videre? – Neste butikk blir i Oslo. Eller London, New York eller Paris, ler David. Men en ting er sikkert, eventyret startet i Risør!

Halvfullt og halvtomt på en gang! Denne uken begynner David å fylle de nye kvadratmetrene med varer - velkommen inn på åpningsdagen lørdag 30. april for mange gode tilbud!

Halvfullt og halvtomt på en gang! Denne uken begynner David å fylle de nye kvadratmetrene med varer – velkommen inn på åpningsdagen lørdag 30. april for mange gode tilbud!