Festivaler og Arrangementer

Ideen bak Brune Dager er at det også skal skje noe i Risør på en årstid som normalt er stille og rolig. skjermbilde-2016-11-28-kl-23-45-18
De som står bak er: Gaute H. Sørensen, Hege Hummelvoll, Trond Hagane og Sven Even Hansen

Brune dager – Facebook

Kulturnatt i Risør er et årlig arrangement i slutten av april som ønsker å gi byens befolkning og tilreisende en opplevelse av det kulturelle mangfoldet. skjermbilde-2016-11-29-kl-10-57-43

Kulturnatt i Risør – Facebook

I 1991 ble Risør kammermusikkfest etablert med følgende målsetning :

”Risør kammermusikkfest er en ideell stiftelse som har til formål å arrangere en årlig Kammermusikkfest, der det skal presenteres så vel sentral klassisk musikk som nyere repertoar. Det skal tilstrebes å finne fram til musikere – både norske og utenlandske – som holder et anerkjent høyt kunstnerisk nivå, eller som har dokumentert et uomtvistelig talent. Kammermusikkfesten skal være et nasjonalt og internasjonalt forum for kammermusikk og skal også stimulere musikk-og kulturlivet i Risør og regionen.” skjermbilde-2016-11-28-kl-23-58-17

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen Mette-Marit er den høye beskytter av festivalen.  

Kammermusikkfest – Nettsted

Kammermusikkfest – Facebook

Villvin Kunsthåndverkmarked er landets største og mest spennende mønstring av høykvalitets kunsthåndverk. Vi lover en inspirerende fest i form, farge og frodighet når mer enn 100 profesjonelle kunsthåndverkere fra Danmark, Sverige og Norge samles på torget og rundt Risørs vakre indre havn. Her presenteres og selges unike arbeider i keramikk, glass, tekstil, metall, lær, tre, papir og pilflett. Det vil bli underholdning, barneverksted, utdeling av Sparebanken Sør – prisen og mye mer!
314978_124161821027429_464177091_n

Villvin – Nettsted

Villvin – Facebook

Enten du er båteier eller er en av de mange som elsker kystlivets gleder er Risør Trebåtfestival en selvfølge når sommeren skal planlegges. Få kystkulturopplevelser i Europa kan måle seg i popularitet med dette tradisjonsrike arrangementet.
Tusener av gjester besøker Risør og festivalen en helt spesiell langhelg i august for å ta del i en meny som kun serveres her: verdens vakreste båter, demonstrasjoner og utstillere i håndverksgata, små og store konserter med lokale, nasjonale og internasjonale artister, sjørøvertokt, familieforestilling, egen Barn -og unges Trebåtfestival samt sydende liv, shantyer og gjøgling i gatene.
Til syvende og sist feirer vi båtene, og variasjonen vil ingen ende ta. Elegante motorbåter. Innbydende sjekter. Seilbåter og skuter. Dampbåter. Arven fra vikingtiden. Redningsskøyter og restaurerte nyttefartøy. treebat

Trebåtfestivalen – Nettsted

Trebåtfestival – Facebook

Risør Festuke er en av Risørs fire store nasjonale og internasjonale festivaler og arrangeres hvert år i høstferien (uke 40). Gjennom 10 dager fra 29/9 – 8/10 2017 vil viigjen ha fokus på aktiv høstferie med idrett, kultur og handel i Risør, den hvite by ved Skagerrak.

Risør Festuke har som formål å skape ulike kultur-, sports- og handelsaktiviteter i det historiske sentrum i Risør by på en ellers stille tid av året.festuke

Risør Festuke – Nettsted

Risør Festuke – Facebook

Velkommen til Jul i den hvite by. Det kommer mange flotte tilbud i butikkene og deilige retter hos spisestedene. Spennende og begivenhetsrike arrangementer og opplevelser finner du i programmet som starter 26.november – 31.desember. skjermbilde-2016-11-29-kl-11-06-00

Programoversikt – Nettsted

Jul i den hvite by – Facebook

Oslo Water Games

Tjuvholmen Vannfestival er en årlig vannsportsfestival på Tjuvholmen med fokus på sport, miljø og moro. Vi arrangerer opplæring og konkurranser på flere nivåer innenfor roing, seiling, SUP og padling.

Tjuvholmen Vannfestival skal være barne- og miljøvennlig.
Tjuvholmen Vannfestival samarbeider med de relevante idrettsforbund og lokale idrettslag.
I tillegg er støttes Tjuvholmen Vannfestival av Tjuvholmen Eiendom og Bymiljøetaten i Oslo Kommune.

Paal Lien og Mikkel Thommessen står bak Tjuvholmen Vannfestival

www.oslowatergamens.no

www.wmrt.com

Oslo Water Games – Facebook

Risør Kommune

Risør kommune har i underkant av 7000 innbyggere, en sunn kommuneøkonomi, full barnehagedekning og gode helsetilbud. Det er et stort antall fritidshus og gjestehavnene bidrar også til at befolkningen mangedobles i sommerhalvåret, i ferier og høytider. Byen Risør, “Den hvite by ved Skagerrak”, er en levende helårsby med et mangfoldig tilbud til alle våre innbyggere og besøkende – internasjonalt anerkjente festivaler, film, teater, lag og foreninger og andre kulturtilbud. Hope og Søndeled er også aktive lokalsamfunn, med barnehage og barneskole. Kommunen strekker seg fra hav til hei, med varierte boligformer; fra den tettbebygde trehusbyen, til moderne leiligheter og landlige småbruk. Sports- og rekreasjonsmulighetene er utallige.

Risør kommune – Nettsted

Ordføreren i Risør har sitt eget hjørne på Risør kommune sitt nettsted, trykk på lenken for å følge med på aktuelle saker. 

Ordførerens Hjørne – Nettsted

Risør Utvikling og Vekst (RUV) er et prosjekt opprettet i henhold til bystyrevedtak 29. januar 2015, sak 3/15. RUV skal fremme utvikling og vekst gjennom å jobbe for økt boligbygging, eventuelt næringsutvikling i hele kommunen. Prosjektet er organisert internt i kommuneadministrasjonen og består av en tverrfaglig prosjektgruppe med egen prosjektleder. Prosjektet har i utgangspunktet en varighet på to år, med mulighet for forlengelse dersom det viser seg at dette er en vellykket arbeidsform. 

RUV – Risør utvikling og vekst – Nettsted

Risørhuset er kommunens kulturelle storstue med bibliotek og kino i samme hus, og er et populært og viktig møtested for alle. Her er det mye aktivitet året rundt, med kinovisninger hver dag, teateroppsetninger, jevnlig besøk av Riksteatret, danseforestillinger, foredrag, arrangementer, forfatterbesøk, spillkvelder for barn og ungdom, og andre felles arrangementer mellom bibliotek og kino, som juleverksted og påskeverksted for hele familien.

Risør Bibliotek – Nettsted

Risør Kino – Nettsted

Butikk, helse og velvære

Helt siden starten i 1991 har hovedmålet til Acanthus vært å skape unike interiørgjenstander med særpreget kunstindustriell design og håndverksmessige opplevelser.

Produktenes levende og transparente penselstrøk, intense fargespill, rene linjer, samt formgivernes kontinuerlige fokus på kunstnerisk uttrykk, har gjort Acanthus til en ledende bedrift innen norsk kunstindustri.

Acanthus har to ganger mottatt “Merket for God Design” av
Norsk Designråd.

Facebook – Acanthus

Verksted og butikk med alt av sømtjenester. Her kan du f eks få sydd din egen-designede kjole, lagt opp en bukse, skiftet glidelås eller sydd nye putetrekk. Ring kostymemaker og skredder Berit Adeler, telefon 954 95 810

Facebook BAdeler

Beisland Blomster er byens flotte blomsterbutikk som leverer alt av blomster til hverdag og fest.

Beisland blomster – Facebook

Brygge kiosken er også Norsk tipping kommisjonær

Gå på skattejakt blandt gammelt og nytt. Egen maritim avdeling.

Claire de Lune – Nettsted

Vi ønsker å tilby deg som kunde flere behandlinger og vi er veldig opptatt av at de skal være sunne for deg og ditt hår, negler osv. Derfor har vi satset på å være en “GRØNN SALONG” med så gode produkter som vi kan finne til deg.

PRØV VÅR SALONG-APP FOR SMARTTELEFON

Design4You

SMYKKEVERKSTEDET EMBLA produserer sølv- og emaljesmykker for detaljistmarkedet.
Vi har egen butikk i Risør, samt at vi selger til gullsmeder, husflid og gallerier over hele landet.
Designansvarlig er Asta Gautland Andersen.

Embla ble startet som et AMO-kurs i 1992, hvor kursdeltakerne fikk fagopplæring i gullsmedfaget.
I dag drives bedriften av tre kvinner som har vært med helt fra starten. Disse tre utfører også all
smykkeproduksjonen selv. Bedriften har et moderne verksted i forbindelse med eget utsalg sentralt
beliggende i Risør.

Embla – Nettsted

Extra stort utvalg til extra lave priser.

Extra Randvik

Galleri Nylund Larsen er et kombinert galleri og kontor for Rune Nylund Larsen og Heidi Nylund Larsen. Rune er fotograf og forfatter, Heidi er grafisk designer og blomsterdekoratør. Galleriet viser deres arbeider. Det er “rett fra veggen” salg. Vi utfører også foto- og designoppdrag.

Galleri Nylund Larsen

Velkommen til Galleri Villvin!

Galleri Villvin er et av landets mest spennende salgs- og visningssteder for norsk og nordisk kunsthåndverk.

Galleri Villvin er et helårs åpent galleri i Risør som formidler arbeider skapt av mer enn hundre kunsthåndverkere innen faggruppene keramikk, tekstil, glass, metall og tre. Alle disse er profesjonelle kunsthåndverkere og designere.

Galleri Villvin tilbyr også konsulenttjenester i forbindelse med utsmykking av offentlige og private rom.

Villvin – Nettsted

Villvin – Facebook

Trendy og lekre herreklær til ung og godt voksen. Kjente kvalitetsmerker.

Good times – Facebook

Den lille skobutikken, med det store utvalget.

Strandgata 9
4950 RISØR

Skjønnhet og velvære

  • Alle behandlinger utføres av godkjent hudpleier
  • Veiledning og tilpasning av hudpleie for din hud
  • Stort utvalg makeup
  • Reisesett og gavepakninger
  • Gavekort

Strandgata 19, Risør
Tlf. 37153380

Havfruens Hjørne selger dameklær til alle anledninger og hjelper deg gjerne med å finne et passende antrekk. Vår flotte butikk ligger rett ved indre havn i Risør. Velkommen til en hyggelig handel!

Havfruens Hjørne – Facebook

Helsecoach – Åse Dagny Sletta

Helsecoachen selger forskjellige massør tjenester.
Blant annet for hode og ansikt, aroma massasje, yogamassasje og gravidmassasje m.m.

Les mer på Facebook
Tlf. 45 25 60 39

Faghandel som hjelper folk å trives hjemme.

Jernia Risør åpningstider – Nettsted

Denne tradisjonsrike jernvarehandelen har fått sin femte generasjons innehaver, og Marita har rendyrket familiens spesialitet som ren fargehandel. Interiøravdeling med stort utvalg i belysningen, lekre voksduker og tepper. Det tilbys også kontroll og vedlikehold av brannslukningsmateriell. 

J.Torjusen Interiør

Opplevelser av hverdagnytelse og kaffepauser til alle bedrifter på Sørlandet med garantert smaksgaranti.

Telefon: 478 78 387

www.kaffepunkt.no

grethe@kajas.no

Karo og Jossi´s fortyllende lekebutikk tilbyr kreativitetsleker og kvalitetsleker som varer, og kan gjerne kan gå i arv. Stort utvalg av Dukker, Kosedyr og treleker.

Karro og Jossi – Nettsted

En koselig butikk i Havnegata. Vi har stort utvalg av interiør, klær, smykker, vesker, kaffe og te i løsvekt.

Kenza Risør – Facebook

Kiwi Risør – Kjapt, trygt og billig.

Kragsgate 124
4950 RISØR

Lille hvite i Risør sentrum har produkter som passer ditt hjem alt i fra Interiør, tekstil, baderom, kjøkken, til velværeprodukter.

Lille hvite interiør – Facebook

Lille hvite interiør – Nettsted

Lindstøl Libris ble etablert i 1942, og er i dag et tredje generasjons foretak. Vi har spesialisert oss innen maritim litteratur og har egen avdeling innenfor dette temaet.

Velkommen til oss!

Lindstøl Bokhandel – Nettsted

Lindstøl Bokhandel – Facebook

Luna parfymeri – makeup, assecories og utvalgte klær.

Mademoiselle er en klesbutikk i Risør sjarmerende handlegate med klær til han og hun og tilbehør som vesker og smykker. Velkommen til en hyggelig handel.

Mademosiselle Risør – Facebook

Matkroken Risør
En del av COOP-kjeden. Post i butikk.

Matkroken Risør åpningstider – Nettsted

Mtyoga tilbyr klassisk yoga, bellyfit, medisinsk yoga og pilates. Instruktørene Tone Lunner og Marte Heyerdahl Hannemyr har begge lang erfaring og god kompetanse innen faget.

Facebook

Vår butikk tilbyr et av markedets bredeste sortiment i ulike prisklasser. Kom innom og se vårt attraktive utvalg. Vi er kjent for personlige service og fornøyde kunder.

Vi hjelper deg med å se godt – hele tiden. Optimalt syn er viktig. Vi gir råd og veiledning med valg av innfatning og glass skreddersydd for dine behov. Vi har 22 års erfaring med synsvansker relatert til samsynsbelastninger.

Ta deg tid til en synsprøve.Vi kartlegger dine synsbelastninger og samsynet nøyaktig og kan oppnå maksimal synsskarphet og synskomfort som forbedrer din livskvalitet. Skulle vi avdekke mistanke om øyesykdommer henviser vi til øyelege. Kontaktlinser finnes til alle aldersgrupper. Vi tilpasser kontaktlinser som kan dekke de fleste synsbehov og livssituasjon.

Velkommen til en synsprat.

Optiker Knut Myren – Nettsted

Rema 1000 ligger sentralt langs risørveien.
Last ned “Æ” appen til Rema 1000 og få gode tilbud.

Risørveien 183
4950 RISØR

Facebook – Rema 1000 Risør

Ringo Risør – Stort utvalg i leker og barnetøy

Ringo Risør – Nettsted

Drømmer du om ny båt, eller trenger du service eller reparasjon, på motor eller på glassfiber, er Risør Båtsenter AS det rette stedet for deg.
Vi har til en hver tid utstilt mange båter i våre to haller, her er mulighet til å se din drømmebåt. .
Din trygghet for riktige valg blir ivaretatt hos oss, da vi bryr oss og er genuint båtinteressert.
Vi forhandler og kan håndtere båt opp til 30 fot, fra kano, jolle, RIB, aluminiumsbåt, skjærgårdsjeep og landstedsbåter, av typen GRP, Linder, Suzumar, Ibiza, Askeladden, HR, Morgan, Bever, Beneteau og Capelli.

 
Av motormerker forhandler vi Mercury og Suzuki.
Til båten din har vi et bra utvalg av tilhengere på lager.

Våre merker gjenspeiler kvalitet og tryggheten om at reservedeler er innen kort rekkevidde hvis uhellet er ute.

Velkommen til Sørlandet og en hyggelig båtprat hos Risør Båtsenter AS.

Risør båtsenter – Nettsted             

“Risør Garn en hyggelig garnbutikk i sentrum med bra utvalg av garn, sytilbehør og gaveartikler”

Risør Garn på Facebook

Risør Guldsmedforretning er en tradisjonell gullsmedbutikk, med diverse smykker i sølv og gull, bunadsølv og sølv bestikk.
Vi har også egen verksted gullsmed,med mange års erfaring, som reparerer dine smykker og renser ditt bunadsølv.

Adresse: Krags gate 6, 4950 Risør
Telefonnummer: 37 15 14 84

”RISØR SKO” er etablert som en selvstendig butikk i et gammelt trehus midt i Risør sentrum. Vi er flere medhjelpere, men Carina som er eier vil du som regel alltid finne i butikken. Carina er opprinnelig utdannet blomsterdekoratør, men jobber nå med å dekorere mennesker ved å selge dem flotte, spennende og gode sko. Hun har altså bokstavelig talt begynt nedenifra i bransjen, men opplever nå å bli godt mottatt av Risørs befolkning og av andre besøkende.

Butikken er nyoppusset og framstår i dag som en tidsriktig butikk, men fremdeles i sitt gamle miljø i Risør by. Kommer du innom vil du oppleve moderne, tidsriktige sko plassert rundt på elegante glasshyller langs alle veggene. Samtidig som butikkens detaljer får deg til å tenke på hvordan folk i Risør levde under tidligere år.

Risør Sko – Facebook

Risør Sko – Nettsted

Salg av steiner, krystaller, smykker og gaveartikler. Geologisk utstilling med flotte krystaller og fosiller.

Facebook side- Steinsenteret
480 64 183

Hyggelig frisørsalong i Kragsgate. Tilbyr også drop-in timer.

Alice Frisør – Facebook

Sjøsenteret i Risør tar vare på båten din enten du har en 8 fots jolle eller en 70 fots havseiler.
Vi utfører det meste innenfor reparasjoner, vedlikehold og oppgraderinger på båten din.
Vi selger både båter og motorer, vi har en meget dyktig verkstedsavdeling både for outboard og inboard motorer.
Vi legger stor vekt på kvalitet og service. Det er ikke uten grunn at vi er en av de mest benyttede marinaer langs sørlandskysten.

Du finner oss i sentrum av Risør, midt i den livlige havnen i nær kontakt med det miløet vi betjener.

Sjøsenteret – Nettsted

Vi er en fullsortimentsbutikk, men uten fiskeutstyr og våpen. Vi har et stort og bredt utvalg av bekledning. Etter å ha drevet sportsbutikk i 35 år vet vi hva som fungerer i Risør gjennom hele året! Betjeningen er selv aktive, vi bruker utstyret vi selger.

Sykkelavdelingen har alt fra barnesykler og el-sykler til konkurransesykler for landevei og terreng, og vi har et sykkelverksted som fikser det meste. Innen ski er tur- og langrennsski spesialiteten, men vi har også et bra utvalg innen alpint. Skiverkstedet fikser det meste, og vi har avtale med en dyktig skisliper for deg som ønsker maksimal glid

 

Sport 1 – Facebook

Gårdeier av Strandgata 15. Utleie av næringslokaler til private tannlegekontor og Apotek 1

Tannlege. Tilbyr allmenn tannbehandling.

 

Kontaktinformasjon – Nettsted

Ths Jules eftf. har stor utvalg i bil, båt og fiskeutstyr. Trenger du ny fiskestang, sluker, garn og tau, et nytt anker eller fender? Hos “Juells Efterfølgere” finner du det du trenger.

Strandgata 17

www.fiebilogbat.no

Total Industri AS har som visjon å se skjulte muligheter basert på lokale verdier, og være en positiv tilbyder av maling- og fritidsprodukter, drivstoff, fast food og kioskvarer av høy kvalitet i våre butikker og bensinstasjoner, og at «litt av mye»-prinsippet kan tilbys til konkurransedyktige priser.

Total Industri og byggvarer – Facebook

Urban Gipsy ønsker å gjøre din sommer bedre gjennom å lage praktiske, behagelige og fine plagg, som du elsker å ha på deg når det er sommer og god stemning!
UrbanGipsy er et resultat av våre reiser, og reflekterer et møte mellom kulturer, tekstiler, former og farger. Klærne karakteriseres som fargerike og utrykksfulle, med herlig blanding av India og Europa.

Urban Gipsy – Nettsted

Urban Gipsy – Facebook

Zavanna avd. Risør 

Feminine og moteriktige plagg til konkurransedyktige priser

Havnegata 6, 4950 Risør
Tlf. 37 15 19 08
Facebook side

Håndverker og tjenesteytende næringer

Advokat Jon Kristen Bosvik
Kontaktinformasjon
Tlf – 901 77 123
Besøksadresse – Rådhusgata 1, 4950 Risør

Lokalavisa for Risør og Gjerstad.

www.austagderblad.no

BOKSTAVELIG TALT AS
Sjablongtrykk i maritim og landlig stil håndtrykket i Risør

Konseptet går ut på å trykke båtnavn, hyttenavn og særtrykk som for eksempel:
Carpe Diem, Be Happy og Kjekt å ha på Pyntehåndkle/ duk, forkle eller løper i Blå Maritim
kolleksjon eller Grønn Landlig kolleksjon. Det lages også en egen, tilsvarende julekolleksjon i rødt til jul.

Hos Bokstavelig Talt AS i Risør kan du få trykket den ultimate gave eller en unik tekstil til båten eller hytta med båten`s eller hytta`s navn. Fine gaver, julegaver og kanskje også firmagaver

Velkommen innom!
Hilsen Gro Hjorth Berthelsen
Bokstavelig Talt AS
Org. Nr. 919 399 503

Postadresse: Viddefjellveien 16 A, Besøksadresse: Carstensensgate 2.

4950 RISØR
SMS: 99 61 13 97

Besøk oss på web:

bokstaveligtalt.net      

gammeltnytt.net   

madeinrisor.no

Bokstavelig Talt AS – Facebook

Du kan betale kontant, med bankkort med Vipps.

Eksakt Regnskap AS ble opprinnelig startet i 1977 av Reidar Christensen. Drives i dag av datter, Nina Christensen. Selskapet har 7 ansatte og holder til i Hasdalgata 20. Selskapet tilbyr tjenester innenfor regnskapsførsel, fakturering, lønn, årsregnskap og rådgivning.

Eksakt Regnskap – Nettsted

Sørlandsfirmaet Elektro Skagerrak bygger på solide fundamenter i sin virksomhet. Mer enn 60 år i elektrofaget gir Elektro Skagerrak svært god bransjeerfaring. Vi har god arbeidskapasitet og kan stå til tjeneste på kort varsel. Våre montører har lengre erfaring enn gjennomsnittet i bransjen, og det sikrer deg kyndig og effektiv innsats.

www.elektro-skagerrak.no

Vi er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand.

Vi driver hovedsaklig med båtsalg,båtopplag,verksted.Har ca 150 båter i opplag.Ca 110 plasser innendørs.
Vi har og Bilxtra bilverksted og er med i dekkpartner kjeden.

Har og en avdeling på brygga i Risør sentrum som har stort utvalg av båt og fiskeutstyr.Denne heter Ths Juells eftf.
Vi selger båter fra Hobby og AMT.Er også forhandler av Tohatsu og Honda utenbordsmotorer.Ble kåret til årets Tohatsu forhandler i 2012.

www.fiebilogbat.no

«Flisvika Brygge er bølgeskvulp, storslagen utsikt over Skagerrak og kun en kort spasertur unna Risør sentrum»

Prosjektet har ingen boplikt, om du ønsker å bruke leiligheten som bolig eller fritidsbolig – det er opp til deg!

www.flisvikabrygge.no

Garthe GrøntAnlegg AS er et anleggsgartnermesterfirma med lokalisering i Risør.Vi tilbyr tjenester fra prosjektering til ferdig utførelse av grøntanlegget. Vi påtar oss små og større oppdrag.

www.garthe.no

Gjerstad Sparebank ble etablert i 1884 og er en selvstendig sparebank med hovedkontor på Brokelandsheia i Gjerstad kommune og med salgskontor i Risør. Banken har som mål å være totalleverandør av finansielle tjenester til personkunder og mindre og mellomstore bedrifter. Bankens primære marked er Gjerstad og Risør, samt utflyttede personer fra dette området.

Østre Agder Sparebank – Nettsted

Grape Soda Frisør

Ring salongen for timebestilling
Telefon: 37 15 33 10
Adresse: Krags Gate 26

Les mer på Facebooksidene til Grape Soda

Utleie av eiendom.
Kontaktperson: Helge Sveen, 922 39 471

Vi leier ut og selger eiendommer på Sørlandet, i hovedsak rundt Risør. Se hva vi har tilgjengelig for Privat og Næring. Ta kontakt om dere har spørsmål.

www.hodnebo-bygg-as.no

InterGas as er et aksjeselskap som ble stiftet i nov. 2002, og hadde 3 ansatte. Siden oppstarten har oppdragsmengde økt jevnt og trutt, og i dag er vi 8 ansatte. Vi holder til Risør, der vi har kontor og verkstedlokale.

www.intergas.no

iRisør.no er en uavhengig informasjons- og nyhetsavis på nett som har fokus på det som skjer i Risør kommune.

www.irisør.no

Lindland Glass AS

Trenger du en leverandør av glasservice i Songe? Lindland Glass AS utfører store og små oppdrag, inkludert reparasjoner.

Tlf. 37164229.
www.lindlandglass.no

Løken & Datter AS er en transport bedrift som kjører distribusjon I Oslo og Akershus.

Løken & Datter på Facebook

Konsernet Moe Dalen Gruppen AS består av flere selskaper som hovedsakelig leverer tjenester innen eiendomsutvikling/- salg av leiligheter og boligtomter, forvaltning av egen eiendom. Vi leverer også tjenester innen utvikling/- produksjon og salg av graveskuffer og tilbehør til gravemaskiner og andre anleggsmaskiner.

www.moedalen.no

Utleie av eiendom.
Kontaktperson: Oddvar Halvorsen, tlf 488 95 080

Jeg hjelper deg med det du måtte ha behov for innen grafisk design: bøker, brosjyrer, kataloger, magasiner, plakater, logoer, profileringer, årsrapporter og diverse typer messemateriell.

Nina Akersveen – Facebook

Luciano Novembrini er malermester med 30 år erfaring i bransjen. Han etablerte enkeltmannsforetak i januar 2010 og ble AS i 2012. 

Novembrini Malermeister AS utfører innvendig og utvendig malerarbeid, fasade-rehabilitering, vedlikehold av eiendommer, tapetsering og utvendig rengjøring av bygninger med utførelse og materialer av meget høy kvalitet. 

Bedriften har god erfaring med arbeid for både private, bedrifter, borettslag/sameier og som underentreprenør på større byggprosjekter.
Rådgivning i forbindelse med fargevalg, materialvalg og gjennomføring av dette bistår de også gjerne med.

Kontakt malermester Luciano Novembrine for et uforpliktende tilbud. Tlf 966 91 795 eller e-post malerluciano@yahoo.no

Facebook

LinkedIN Profil

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Paulsen og Sønn (Bademiljø) på nett

Raadhuset Eiendomsmegling AS er et moderne og lokalt forankret eiendomsmeglerforetak med østregionen i Aust-Agder som sitt primærmarked. Selskapet ble etablert i 2004 og er i dag et frittstående meglerhus, uten kjedetilknytning.

Vi er markedsleder i Risør og Gjerstad.

Raadhuset Eiendomsmegling AS – Nettsted

Raadhuset Eiendomsmegling AS – Facebook

Salgsstart sommeren 2018

Hvor ofte kommer en slik sjanse? Å kunne bo og feriere på din egen lille paradisøy, midt i den idylliske sørlandsbyen Risør. Med blått hav på alle kanter, frisk sjøluft og kun lyden fra bølgeskvulp og tøffende småbåter? Risørholmen er et helt unikt bolig- og fritidsprosjekt i Norge, og vi gleder oss til å presentere mer om prosjektet i tiden som kommer.

Samtidig som vi jobber med plantegninger, illustrasjoner, prospekt og en mer utfyllende hjemmeside, kan du og familien gjerne drømme litt videre. Bare husk å melde din interesse, slik at du mottar våre nyhetsbrev.

www.risorholmen.no

Drømmer du om ny båt, eller trenger du service eller reparasjon, på motor eller på glassfiber, er Risør Båtsenter AS det rette stedet for deg.

Vi har til en hver tid utstilt mange båter i våre to haller, her er mulighet til å se din drømmebåt. .

Din trygghet for riktige valg blir ivaretatt hos oss, da vi bryr oss og er genuint båtinteressert.

Vi forhandler og kan håndtere båt opp til 30 fot, fra kano, jolle, RIB, aluminiumsbåt, skjærgårdsjeep og landstedsbåter, av typen GRP, Linder, Suzumar, Ibiza, Askeladden, HR, Morgan, Bever, Beneteau og Capelli.

Av motormerker forhandler vi Mercury og Suzuki.
Til båten din har vi et bra utvalg av tilhengere på lager.

Våre merker gjenspeiler kvalitet og tryggheten om at reservedeler er innen kort rekkevidde hvis uhellet er ute.

www.risør.bat.no

Risør Kystkultursenter har som målsetting å samle, formidle og bevare kommunens båt og skipsbygger historie med utgangspunkt i båtbyggeriene på Moen. Kystkultursenteret har også et spesielt ansvar for båtbyggerfaget og håndtverkstradisjonen.

www.risorkystkultursenter.no

Firma Tekst

Facebook link 

Alle typer rørleggertjenester.

Tlf 97604750

For kontakt:

www.turogtaxi.no

Tlf 913 51 161

E-post: hgustav@online.no

Saldo Regnskap Risør AS er et autorisert regnskapskontor med en kundemasse som representerer forskjellige bransjer/virksomheter i varierende størrelse.

Vi tilbyr tjenester innen regnskap, fakturering, lønn, årsoppgjør, forretningsførsel, nystiftelser, bedriftsrådgivning m.m.

Kontoret sysselsetter i dag 12 regnskapsførere.

www.saldoregnskap.no

Utleie av næringseiendom.

Med et sterkt kompetansenettverk og en komplett IT-verktøykasse, skal vi bidra til at offentlige og private bedrifter får frigjort tid og ressurser slik at de blir enda bedre.

For vi vet at det vi driver med handler om mennesker. Vi skal dyrke vår lokale tilstedeværelse og hjelpe våre kunder slik at de får en enklere hverdag.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale
Sammen mestrer vi fremtiden

www.serit.no

Sjøsenteret i Risør tar vare på båten din enten du har en 8 fots jolle eller en 70 fots havseiler.
Vi utfører det meste innenfor reparasjoner, vedlikehold og oppgraderinger på båten din.
Vi selger både båter og motorer, vi har en meget dyktig verkstedsavdeling både for outboard og inboard motorer.
Vi legger stor vekt på kvalitet og service. Det er ikke uten grunn at vi er en av de mest benyttede marinaer langs sørlandskysten.

Du finner oss i sentrum av Risør, midt i den livlige havnen i nær kontakt med det miløet vi betjener.

www.sjosenteret-risor.no

Tømrerfirma som utfører alt i byggtjenester. Hytter, tilbygg, rehabilitering og arbeid med fredede bygninger.
Kontaktperson: Jan Gunnar Sollie, tlf 952 37 797

Velkommen til Sparebanken Sørs avdeling i Risør.

www.sor.no

Utleie av eiendom.
Kontakt Tlf  908 48 691

Storegjerde Bygg har også spesialisert seg på rehabilitering og vedlikehold av eldre trehusbebyggelse i tillegg til nybygg.

Ta kontakt med Simen Storegjerde på telefon – 901 80 929

SourceIT
IT-selskap lokalisert i Risør og Kristiansand og med avdelingskontor i Serbia. Vi leverer avanserte dataløsninger, som gjør hverdagen enklere for din bedrift. Vi leverer også operative tjenester og kontorstøttefunksjoner. Vårt mål er å ha høy kvalitet på våre tjenester samt sette kunden i fokus. Alle ansatte har god kunnskap innen IT og prosjektledelse, og gir gjerne råd og vink. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger som passer for deg.

Caspersens vei 51
4956 Risør
Tlf.: +47 988 03 924

www.sourceit.no

Sønningdal Elektro AS er et elektrofirma som holder til på Akland. Alle typer EL. instalasjoner i hus, hytter og industri.

Sønningdal Elektro A/S 37 15 51 10
Kviåsen 2, 4994 Akland
Mobil 908 80 244
E-post: post@sonningdalelektro.no

www.sonningdalelektro.no

Firma Tekst

Facebook link

www.andemor.no

Overnatting og reiseliv

Et prisbelønnet hotell i restaurert gammelt bymiljø med maritim og romantisk atmosfære.  Det Lille Hotel har 15 unike suiter i hjertet av vakre Risør, hver med 2 til 5 senger, stue, kjøkken, soverom, bad og uteplass.

Det lille hotel – Nettsted

Det lille hotel – Facebook

I Risør Akvarium får du oppleve fisk og havdyr på nært hold. Vi har flere åpne kar i lav høyde som gjør at barna lett kan putte hånden i vannet for kanskje å stryke torsken over ryggen. De “skumle artene” har vi i lukkede akvarier, men også disse med god tilgjengelighet for de minste i familien. – Kom da vel!

Nettsted

Risør Events AS har som formål å skape gode opplevelser for folk i alle aldre. Vi tilbyr friluftsaktiviteter, konserter og store festarrangementer, og henvender oss til både enkeltpersoner og grupper.

Vi holder til i Risør, og tar med oss de beste verdiene denne lille, vakre sørlandsbyen står for: Kvalitet, profesjonalitet, åpenhet, vennlighet og varme. Først og fremst ønsker vi å bruke Risør-området som arena. Vi er veldig stolte av byen vår, og mener at kombinasjonen av et nydelig småbymiljø, en avslappet atmosfære, en herlig kystnatur og et solrikt klima er ganske unik i Norge. For å sitere byens legendariske vekter, John Thomas Axelsen: “Hadde jeg ikke vært fra Risør, hadde jeg vært flau!”

Det betyr imidlertid ikke at vi vil begrense våre aktiviteter til Risør og nærmeste omegn. Vår visjon er at vi etterhvert skal være operative i hele Norge – men alltid med “Risør-kvalitet” som vårt spesielle varemerke.

Risør Events

Moderne feriehus i Risør med plass til to familier. 3-4 soverom, 8 senger, alt utstyr, bredbånd, store terrasser, strender og mye sol. Vi kan også tilby både utvask, sengetøy/håndklær og rabatter på flere aktiviteter.
Motorbåt og bryggeplass følger med.

Risorhytte.no

Risør Hotel har 32 innbydende og røykfrie rom, som står klare til å ta imot sine gjester. Alle rommene er forskjellige. Rommene er sjarmerende og hjemmekoselige, holdt i klassisk og lys stil som passer for et hotell beliggende ved sjøkanten. Her kan du fra de fleste rom nyte sjøen og måkeskrik, og storslagen sørlandsnatur møter deg når du kikker ut av vinduet på morgenkvisten.

Risør Hotel – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Velkommen til Risør Pensjonat. Et enkelt og trivelig pensjonat som tilbyr rimelig overnatting i sørlandsbyen Risør
Her kan du sove godt og nyte frokosten før du drar videre ut i den svale sommerlufta for å oppleve trehusbyen Risør der den ligger og dupper ut mot Skagerrak.

Risør Pensjonat – Nettsted

Risør Pensjonat – Facebook

Det gode liv på sørlandet.
Mange personer har forskjellig meninger om definisjonen ”Det gode liv”. Vi på Risør Resort vil gi våre gjester en investering i velvære og ny energi.

Risør Resort – Nettsted

Risør Resort – Facebook

Familiecamping med oppvarmede utendørs basseng, hytter, båtutleie, kafe, butikk og masse aktiviterer for hele familien, hele dagen.

Sørlandet feriesenter – Nettsted

Sørlandet feriesenter – Facebook

Mat og drikke

Brygga Restaurant og Pizza er en hyggelig restaurant og cafe med flott beliggenhet i Risør indre havn. Serverer småretter, pizza og hovedretter.  Uteservering mot gata og indre havn.

Brygga Restaurant – Facebook

For våre gruppe gjester skreddersyr vi måltider og service i tråd med deres spesielle ønsker. Det Lille Hotel tilbyr en variert og spennende meny i samarbeid med byens beste spisesteder, ikke minst Risør Fiskemottaks utmerkede kjøkken -og råvarer.

Fiskemottakets spesiale er naturlig nok kompromissløst fersk sjømat, men kjøkkensjef Haakon Skåli har et stort repertoar, med utmerket spise også fra landjorden. Kortreist kjøtt, vilt og grønnsaker hentes i stor grad fra Hjembu Gård, noen få kilometer inn i fjorden.
I “Seilet” kan det dekkes opp for opptil 28 gjester og i Sagafjordsuiten for opptil 16. Et tredje alternativ er gamle reder Henriksens standsmessige og velbevarte residens på Solsiden. Frokost, lunsj eller vi tryller frem et festbord med flere retters meny . Det Lille Hotels gedigne skalldyrbord er også en sikker suksess.

Det lille hotel mat & drikke – Nettsted

Det lille hotel – Facebook

Serverer lunsj, middag og kaffe
Mulig å reservere bord
Mulig å komme uten bordreservasjon
Egnet for grupper
Barnevennlig
Catering
Uteservering

Facebook – Gymnaset Kafe

Restaurant Kast Loss åpnet i 1986 og er i dag en av Sørlandets mest kjente restauranter. Kast Loss er mest kjent for sin sjømat og mange tar turen hit kun for å spise stedets fisk og skalldyrsuppe. Restauranten har også en stor samling av cognac med edle dråper fra så tidlig som midten av 1800-tallet.

Kast Loss – Nettsted

Kast Loss – Facebook

Følg med på Kortreist lykke lefse og munkebakeri sine facebook sider for oppdatering på varer og arrangementer. 

Kortreist Lykke lefse og munkebakeri – Facebook

Peterhead Bar er etter manges mening en av landets flotteste klassiske barer. Baren åpnet i 1996 og har et typisk britisk interiør med en mengde detaljer.
Baren er kjent for sitt store utvalg av øl. Mange av dem er tappet fra et egen designet tappeanlegg som er unikt for Peterhead. Baren er også kjent for sitt store utvalg av Skotsk single malts.

Peterhead Bar – Facebook

Peterhead Bar – Nettsted

Dette er uterestauranten som får tilreisende til å sperre opp øynene og lure på om de virkelig er i Norge.

Det er nemlig noe med Pir 1 som får deg til å føle at du er på langt sydligere breddegrader. Kanskje er det utsikten, oliventrærne eller den iskalde San Miguelen. Uansett så tør vi påstå at Pir 1 er en av Norges vakreste uterestauranter og den begynner å bli kjent langt ut over Risørs grenser.

Pir 1 – Nettsted

Pir 1 – Facebook

Velkommen til restauranten ved sjøkanten
Restauranten har samme åpningstider som butikk, velkommen.
Menyen er basert på havets delikatesser.

Risør Fiskemottak – Facebook

Hotellets restaurant er lys og innbydende, innredet i en sjarmerende maritim stil. Her ønsker vertskapet å tilby gjestene en nordisk matkultur basert på lokale råvarer med velsmakende og nylaget mat. Med matfatet lett tilgjengelig på utsiden av brygga, er det naturlig at menyen gjerne består av fisk og skalldyr av forskjellige slag. Hotellkokkens hjemmelagde brød, is, og laks, røkt i vår egen røykeovn, er noen av favorittene som går rett hjem hos våre gjester! I restauranten serveres frokost, lunsj, småretter og middag av våre dyktige kelnere, som også bidrar med tips om drikke tilpasset maten.

Risør Hotel Restaurant – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Stangholmen Fyr
En øy ute i havgapet i Risør med restaurant og kro. Et flott sted for late dager og store konsert opplevelser.

Stangholmen Meny – Nettsted

Stangholmen fyr – Facebook

Stavelin, et sted for hygge og kos. Vi har kaker og brød, fristelser står i kø.

Stavelin Bakeri – Facebook

Lag og foreninger

Semesteravgift. ( 12 klasser pr semester ) innbetales i sept og jan.

800,- pr kurs.

Timeplan.

Tirsdager :
14.30-15.30. jazz/moderne 13+ Øvet
15.30-16.30 youtube/showdans 8-12 år
17.00-18.00 youtube/showdans 8-12 år

Fredager:
14.30-15.30: kompaniet 9-12 år
15.30-16.30 : kompaniet 13+
( man må danse noe mer en denne time for å kunne være med i kompaniet

Velkommen til HLF Arendal og omegn, et av 200 lokallag i HLF (Hørselshemmedes Landsforbund). HLF Arendal og Omegn ivaretar over 1600 HLF-medlemmer i Aust-Agder.

HLF Arendal og Omegn betjener litt over 1500 medlemmer og har sine medlemsmøter i Arendal, for tiden i lokalene til Kuben-Eydehavn, Nesgata 13, 4810 Eydehavn.

HLF Aust Agder – Facebook

Vi ønsker å hjelpe deg som vil litt mer med treninga di til å nå dine mål. Du trenger ikke å være sterk, eller kunne noe om det du ønsker å lære for å starte hos oss, det er jo det vi er her for å hjelpe deg med.

Nettsted – Risør Kraftsport

Kystlaget Øster Riisøer tar vare på den lokale kystkulturen og arrangerer kurs i alt fra lokale mattradisjoner til prambygging.

Facebook – Risør Kystlag

Risør Fotball klubb – RFK

Historie:

Risør Fotballklubb feiret i 2011 85-årsjubileum. Det var 18.april 1926 at RFK ble offisielt stiftet av Fritz Hermansen og Erling Johansen etter idé fra førstnevnte. Ønsket var at klubben skulle hete “Spark”, men dette kom ikke gjennom hos fotballmyndighetene. Begrunnelsen for avslaget var fotball spilles, ikke sparkes.

Risør Fotballklubb hadde imidlertid en forgjenger. Det startet faktisk allerede i 1910, for ett år tidligere hadde Risør Skøiteklubb blitt startet i Risør. Lite snø resulterte i få skøyteløp og skirenn. Derfor ble Risør Skøiteklubb omdannet til Risør Idrettsforening, der det skulle spilles fotball om sommeren og ski og skøyter på vinterstid. Det var med andre ord i 1910 fotballen ble etablert i Den hvite by ved Skagerak. Den gangen spilte man i gul- og rødstripete drakter – nå er klubbens farger grønn overdel, hvit shorts og enten hvite eller grønne strømper.

I 2017 åpnet klubben det nye idrettsanlegget med ny kunstgressbane og oppgradert stadion med blant annet stoler og kiosk. Risør fikk også sin offesielle fotballåt “Heia Risør (Hvem er best? Jo, det er RFK)

Informasjon om Verneforeningen kommer