Overnatting og reiseliv

Et prisbelønnet hotell i restaurert gammelt bymiljø med maritim og romantisk atmosfære.  Det Lille Hotel har 15 unike suiter i hjertet av vakre Risør, hver med 2 til 5 senger, stue, kjøkken, soverom, bad og uteplass.

Det lille hotel – Nettsted

Det lille hotel – Facebook

I Risør Akvarium får du oppleve fisk og havdyr på nært hold. Vi har flere åpne kar i lav høyde som gjør at barna lett kan putte hånden i vannet for kanskje å stryke torsken over ryggen. De “skumle artene” har vi i lukkede akvarier, men også disse med god tilgjengelighet for de minste i familien. – Kom da vel!

Nettsted

Risør Events AS har som formål å skape gode opplevelser for folk i alle aldre. Vi tilbyr friluftsaktiviteter, konserter og store festarrangementer, og henvender oss til både enkeltpersoner og grupper.

Vi holder til i Risør, og tar med oss de beste verdiene denne lille, vakre sørlandsbyen står for: Kvalitet, profesjonalitet, åpenhet, vennlighet og varme. Først og fremst ønsker vi å bruke Risør-området som arena. Vi er veldig stolte av byen vår, og mener at kombinasjonen av et nydelig småbymiljø, en avslappet atmosfære, en herlig kystnatur og et solrikt klima er ganske unik i Norge. For å sitere byens legendariske vekter, John Thomas Axelsen: “Hadde jeg ikke vært fra Risør, hadde jeg vært flau!”

Det betyr imidlertid ikke at vi vil begrense våre aktiviteter til Risør og nærmeste omegn. Vår visjon er at vi etterhvert skal være operative i hele Norge – men alltid med “Risør-kvalitet” som vårt spesielle varemerke.

Risør Events – Nettsted

Moderne feriehus i Risør med plass til to familier. 3-4 soverom, 8 senger, alt utstyr, bredbånd, store terrasser, strender og mye sol. Vi kan også tilby både utvask, sengetøy/håndklær og rabatter på flere aktiviteter.
Motorbåt og bryggeplass følger med.

risorhytte.no

Risør Hotel har 32 innbydende og røykfrie rom, som står klare til å ta imot sine gjester. Alle rommene er forskjellige. Rommene er sjarmerende og hjemmekoselige, holdt i klassisk og lys stil som passer for et hotell beliggende ved sjøkanten. Her kan du fra de fleste rom nyte sjøen og måkeskrik, og storslagen sørlandsnatur møter deg når du kikker ut av vinduet på morgenkvisten.

Risør Hotel – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Velkommen til Risør Pensjonat. Et enkelt og trivelig pensjonat som tilbyr rimelig overnatting i sørlandsbyen Risør
Her kan du sove godt og nyte frokosten før du drar videre ut i den svale sommerlufta for å oppleve trehusbyen Risør der den ligger og dupper ut mot Skagerrak.

Risør Pensjonat – Nettsted

Risør Pensjonat – Facebook

Det gode liv på sørlandet.
Mange personer har forskjellig meninger om definisjonen ”Det gode liv”. Vi på Risør Resort vil gi våre gjester en investering i velvære og ny energi.

Risør Resort – Nettsted

Risør Resort – Facebook

Familiecamping med oppvarmede utendørs basseng, hytter, båtutleie, kafe, butikk og masse aktiviterer for hele familien, hele dagen.

Sørlandet feriesenter – Nettsted

Sørlandet feriesenter – Facebook