Mat og drikke

Brygga Restaurant og Pizza er en hyggelig restaurant og cafe med flott beliggenhet i Risør indre havn. Serverer småretter, pizza og hovedretter.  Uteservering mot gata og indre havn.

Brygga Restaurant – Facebook

Spisestedet Buene er stedet for livets små og store begivenheter. Her kan du feire med middag for 2, konfirmasjon med nær familie, eller jubileum for 150 personer. Har dere bryllupsplaner? Buene er det perfekte sted for å skape en minneverdig ramme rundt en slik spesiell dag. Vi tar gjerne del i planleggingen fra første stund og gir et uforpliktende tilbud.

Buene S22 – Nettsted

Buene S22 – Facebook

Familievennlig chinarestaurant med hyggelig vertsskap og gode priser. Familierestaurant som serverer kinesiske og norske retter.
I sommer noen sitteplasser ute. Restauranten er plassert midt i byen.

 

China Palace – Nettsted

For våre gruppe gjester skreddersyr vi måltider og service i tråd med deres spesielle ønsker. Det Lille Hotel tilbyr en variert og spennende meny i samarbeid med byens beste spisesteder, ikke minst Risør Fiskemottaks utmerkede kjøkken -og råvarer.

Fiskemottakets spesiale er naturlig nok kompromissløst fersk sjømat, men kjøkkensjef Haakon Skåli har et stort repertoar, med utmerket spise også fra landjorden. Kortreist kjøtt, vilt og grønnsaker hentes i stor grad fra Hjembu Gård, noen få kilometer inn i fjorden.
I “Seilet” kan det dekkes opp for opptil 28 gjester og i Sagafjordsuiten for opptil 16. Et tredje alternativ er gamle reder Henriksens standsmessige og velbevarte residens på Solsiden. Frokost, lunsj eller vi tryller frem et festbord med flere retters meny . Det Lille Hotels gedigne skalldyrbord er også en sikker suksess.

Det lille hotel mat & drikke – Nettsted

Det lille hotel – Facebook

Hukken Bar er nedlagt
Risør Bardrift AS – Hukken Bar
Hukken Bar ble bygd i 2001 og vokser litt hver eneste dag, noe som har resultert i at Hukken Bar ble kåret til Gaselle bedrift i 2009.
Det er mulig å komme uten bordreservasjon. Egnet for grupper,med hovmestertjeneste og uteservering.
Cognac-glade kverulanter, vin-filosofer, øl-drikkere og espresso-snobber.
Som våre gjester sier: Det er noe med Hukken.

Restaurant Kast Loss åpnet i 1986 og er i dag en av Sørlandets mest kjente restauranter. Kast Loss er mest kjent for sin sjømat og mange tar turen hit kun for å spise stedets fisk og skalldyrsuppe. Restauranten har også en stor samling av cognac med edle dråper fra så tidlig som midten av 1800-tallet.

Kast Loss – Nettsted

Kast Loss – Facebook

Følg med på Kortreist lykke lefse og munkebakeri sine facebook sider for oppdatering på varer og arrangementer. 

Kortreist Lykke lefse og munkebakeri – Facebook

Peterhead Bar er etter manges mening en av landets flotteste klassiske barer. Baren åpnet i 1996 og har et typisk britisk interiør med en mengde detaljer.
Baren er kjent for sitt store utvalg av øl. Mange av dem er tappet fra et egen designet tappeanlegg som er unikt for Peterhead. Baren er også kjent for sitt store utvalg av Skotsk single malts.

Peterhead Bar – Facebook

Peterhead Bar – Nettsted

Dette er uterestauranten som får tilreisende til å sperre opp øynene og lure på om de virkelig er i Norge.

Det er nemlig noe med Pir 1 som får deg til å føle at du er på langt sydligere breddegrader. Kanskje er det utsikten, oliventrærne eller den iskalde San Miguelen. Uansett så tør vi påstå at Pir 1 er en av Norges vakreste uterestauranter og den begynner å bli kjent langt ut over Risørs grenser.

Pir 1 – Nettsted

Pir 1 – Facebook

Middelhavsinspirert resturant og bar med egen skinkemeny og grillmeny.

Promenaden bar og brasserie

Velkommen til restauranten ved sjøkanten
Restauranten har samme åpningstider som butikk, velkommen.
Menyen er basert på havets delikatesser.

Risør Fiskemottak – Facebook

Hotellets restaurant er lys og innbydende, innredet i en sjarmerende maritim stil. Her ønsker vertskapet å tilby gjestene en nordisk matkultur basert på lokale råvarer med velsmakende og nylaget mat. Med matfatet lett tilgjengelig på utsiden av brygga, er det naturlig at menyen gjerne består av fisk og skalldyr av forskjellige slag. Hotellkokkens hjemmelagde brød, is, og laks, røkt i vår egen røykeovn, er noen av favorittene som går rett hjem hos våre gjester! I restauranten serveres frokost, lunsj, småretter og middag av våre dyktige kelnere, som også bidrar med tips om drikke tilpasset maten.

Risør Hotel Restaurant – Nettsted

Risør Hotel – Facebook

Stangholmen Fyr
En øy ute i havgapet i Risør med restaurant og kro. Et flott sted for late dager og store konsert opplevelser.

Stangholmen Meny – Nettsted

Stangholmen fyr – Facebook

Stavelin, et sted for hygge og kos. Vi har kaker og brød, fristelser står i kø.

Stavelin Bakeri – Facebook